Browsing Tag

ТИРЗ Радовиш

Скапата лопата фрлена во ТИРЗ Радовиш досега не донесе странски инвестиции

…ТИРЗ Радовиш, ТИРЗ Берово, ТИРЗ Делчево и ТИРЗ Виница ќе започнеме да ги градиме во текот на 2014 година, со што до крајот на 2014 година вкупната бројка на основани технолошки индустриски развојни зони на територијата на Република…