Browsing Tag

Тодор Александров

Контраспин: Како „Тодор Александров“ немало да му се меша на Мицкоски!?

Ова што почесниот лидер и пратеник го направи кон новиот лидер, овие 10 „тодоралександрови“ посланија за Христијан Мицковски, се само последен од многу спинови на Никола Груевски, од кои „Вистиномер“ во голем дел ги забележал. Затоа,…

Исполнето: Изградена катната гаража на улица „Даме Груев“

Проектот: ДОИЗГРАДБА НА КАТНА ГАРАЖА НА УЛИЦА „ДАМЕ ГРУЕВ“ Доизградба на катната гаража на улица „Даме Груев“, со што ќе се добијат нови 650 паркинг-места. (Рок: 2014 година) ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Катната гаража на улица на улица „Даме…