Browsing Tag

Тони Салии

Лицетo Т.С. не починало на улица, туку во домот и тоа можело да се провери

Врз основа на информација од билтенот на дневни настани на МВР објавена е дезинформација, т.е. лажна вест, дека момче починало на улица, наместо во неговиот дом. Ова упатува на сензационалистички пристап за да се зголеми бројот на посети на…