Browsing Tag

торнадо

Видео старо 7 години се споделува како да е од актуелното невреме во Србија

Видеоматеријалот споделен во постот не потекнува од актуелните временски непогоди во Србија. Ова видео постои на интернет со години, првпат е објавено  на 24 мај 2016 година на Јутјуб каналот на приватен корисник со наслов „Торнадо Србија…

Влезот на земјава во НАТО не е поврзан со торнада и пожари

Официјалните податоци со кои располага Центарот за управување со кризи укажуваат на тоа дека не постои тенденција на зголемување на бројот на пожарите во земјава после влезот во НАТО, споредено со истиот временски период пред тоа. Според…