Browsing Tag

трамвај

Трамвајот во Скопје само пуста желба

ПРОЕКТ: ЌЕ СЕ ПРОДОЛЖИ СО ПОСТАПКА ЗА ИЗГРАДБА НА ТРАМВАЈ ВО СКОПЈЕ Опис на проектот: Градот Скопје ќе продолжи со постапките за изградба на трамвај во Скопје, по пат на јавно-приватно партнерство. Преку овој проект се очекува…