Browsing Tag

трет циклус

Мета факт: Четири месеци МОН не ги објавува листите за стипендии за втор и трет циклус

Министерството за образование и наука, иако вети, не ги објави резултатите од конкурсите за стипендија за студентите на втор и трет циклус студии во текот на седмицата од 20 до 26 мај Изјавата на надлежните во МОН дека…