Browsing Tag

Трета македонска бригада

Целосната реконструкцијата на Трета македонска бригада се најавува за октомври

Реконструкција и проширување на булеварот „3 Македонска бригада“, од крстосницата со бул. „ Србија“ до Тутунскиот комбинат. Дополнително, ќе се разгледа можноста на поврзување на оваа сообраќајница со булеварот „ Крушевска…