Browsing Tag

трим-патека

Обновена е атлетската патека на спортскиот центар во Кавадарци

Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев во кампањата за локалните избори (октомври 2017 година),  во рамки на реконструкција на спортскиот центар „Јасмин“  вети и: Обновување на трим патеката на СЦ „Јасмин“     ОБРАЗЛОЖЕНИЕ:…

Реконструирана трим-патеката во парк-шумата Гази Баба

Проект: Уредување на трим-патеката во парк-шумата Гази Баба, во соработка со Град Скопје.  (Рок: 2014 година) ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Проектот за уредување на трим-патеката во парк - шумата Гази Баба е исполнето ветување на…