Browsing Tag

Цепенков

Божиновска со проѕирна невистина дека Заев и Села сами си го барале!

Ваквиот обид на Божиновска да го минимизира значењето на насилството, е невистина и спин кој се пласира за да се оправда она што цела домашна и меѓународна јавност го осудува - насилство врз избрани пратеници за кое постојат премногу…