Browsing Tag

Црн понеделник

Најдрското замолкнување на пратениците е веќе видено – „Црниот понеделник“

Пратеникот и висок функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски, ја даде следнава изјава што ја сметаме за невистина: Денеска во предпладневниот дел од седницата видовме класичен обид на грубо кршење на деловникот на Собранието на…