Browsing Tag

Цветомир Угриноски

Цветомир Угриноски

Цветомир Угриноски e градоначалник на Општина Вевчани. ПРИВАТЕН ЖИВОТ Цветомир Угриноски е роден во 1952 година, во Вевчани. Оженет е и татко на две деца. КАРИЕРА Од 1971 до 1990 бил ко-сопственик на приватна…