Browsing Tag

туристички атракции

Нема пренос во живо од најатрактивните туристички локации во Македонија

Проект: Пренос во живо од најатрактивните туристички локации во Македонија. Овој проект опфаќа поставување камери на најатрактивните туристички дестинации во Македонија (летни и зимски) од каде секој заинтересиран потенцијален посетител…