Browsing Tag

ТВ Нова

Она што и на мало дете му е јасно, на професорката Додовска не ѝ е јасно

Проблемот со оваа изјава на Иванка Додовска во суштина е во тоа што таа е најавена во емисијата како универзитетски професор, а изјавата, де факто, многу повеќе е политички став. Бидејќи, како поинаку да се протолкува, кога професор по…