Browsing Tag

Тврдина истрага

„Тврдина“ – уништување на опремата за прислушување

Набргу по започнувањето на емитување на „бомбите“, неколку лица од врвот на МВР започнале постапка за уништување на современа опрема за прислушување – тврди СЈО во истрагата што ја отвори под име Тврдина