Browsing Tag

Украински ветеран

Украински ветеран слави 33-ти роденден и во земјава – стара фотка користена и за измами

Последниот пример со наводниот Филип, кој оди со помош на протези и кој наводно слави 33 роденден е уште еден обид за незаслужено стекнување кликови преку манипулација на корисниците на социјалните мрежи. Фотографијата за прв пат се…