Browsing Tag

услов

Сѐ уште не се знае дали Kовид-19 вакцината ќе биде услов за патување во странство

Манипулативен пост преку насловот погрешно информира дека за да се патува надвор од земјата мора да се прими вакцина против Ковид-19. Досега не е донесена одлука, мерка, упатство или некаков акт со кој Ковид-19 вакцината  станува услов за…