Browsing Tag

вакцинален пасош

Ковид пасошите не се планирани 7 месеци пред да избие пандемијата во Вухан

Како дезинформација и манипулација ја оценуваме констатацијата дека ковид вакцинални пасоши биле планирани 2 години пред пандемијата со коронавирусот, а потоа ковид пандемијата била ,,измислена". Двете работи се одделни и неповрзани.…