Browsing Tag

валентина божиновска

Божиновска со проѕирна невистина дека Заев и Села сами си го барале!

Ваквиот обид на Божиновска да го минимизира значењето на насилството, е невистина и спин кој се пласира за да се оправда она што цела домашна и меѓународна јавност го осудува - насилство врз избрани пратеници за кое постојат премногу…

Божиновска: Ослободувањето на Вранишковски е мудра и државничка одлука

Претседателката на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗ), Валентина Божиновска, смета дека одлуката за ослободување на Јован Вранишковски е мудра и државничка  и дека таа ќе придонесе за поголемо…