Browsing Tag

Валериј Залужни

Не е вистина дека генералот Залужни носел нараквица со свастика

Залужни на повеќе фотографии се појавува со истата нараквица, меѓутоа на неа не е претставена свастика, како што се тврди во постот, туку скандинавски симбол. Оваа фотографија, инаку, е објавена уште на 17 март 2022 година од страна на…