Browsing Tag

Ванчо Прке

Недовршена реконструкцијата на ОУ „Ванчо Прке“ – Штип

Проект: Реконструкција во ОУ „Ванчо Прке“ Целта ни е обезбедување просторни услови за одвивање на квалитетна на­става во училиштето. Со реконструкцијата ќе бидат опфатени покривот, про­зорците, вратите, подовите,…