Browsing Tag

Ване Цветанов

Цветанов: Позадината на исклучувањето на јавноста е затскривање на корупцијата

Разговор со Ване Цветанов, активист во „Зелена Лупа“ и поранешен директор на Управата за финансиско разузнавање: - Со оглед дека сте странка во судска постапка, а земајќи предвид и дека како невладина организација „Зелена лупа“ се…