Browsing Tag

Васил Чакаларов

Гео Милев бил убиен од бугарска полиција, а не од грчки фашисти

Под Фејсбук пост е пласирана црно-бела фотографија на млад човек, кој е видливо унакажан во пределот на десното око. Со пребарување на фотографии на Гугл и на други пребарувачи, се открива дека на фотографијата не е на неименуван македонски…