Browsing Tag

Васил Гавранлиев

Стар коментар со поддршка за Тамара Тодевска, погрешно сфатен како да го напишала таа

Станува збор за испуштање на контекстот, односно објавата која што е споделена во стори на Инстаграм на профилот на Тамара, не е сфатена во контекстот во кој што е објавена, односно дека неа и е атрибуирана изјава која што таа самата не ја…