Browsing Tag

Васко Маглешов

Маглешов: Се уште е пракса новинарите последни да влегуваат во судница

Разговор соо Васко Маглешов, новинар, Макфакс: - Какво е Вашето искуство со транспарентноста на судските постапки, но и генерално во правосудството?   Маглешов: На веб-страницата на кривичниот суд во Скопје, како најголем суд во…