Browsing Tag

вештачки снег

Копанки не го доби системот за вештачки снег

Со цел да се развијат и максимално да се унапредат можностите кои ги нуди скијачкиот центар Копанки на Пелистер, АД ЕЛЕМ започна со инвестициите во овој скијачки центар за повторно да биде еден од омилените зимски туристички центри во…