Browsing Tag

Википедија на македонски јазик

Македонската „Википедија“ бара ВМРО-ДПМНЕ да не се кити со трудот на волонтерите

Владејачката ВМРО-ДПМНЕ во својот отчет „ОТЧЕТНO - ПРОЕКТИ, МЕРКИ И ДЕЛА ЗА ГРАЃАНИТЕ И ДРЖАВАТА!“, кој го презентираше на 20 март годинава, тврди дека поради нејзини иницијативи се работи на нови содржини на македонскиот сервис…