Browsing Tag

Вита Заверуха

Вита Заверуха не му е внука на Зеленски

Девојката прикажана на фотографиите во постот е  Вита Заверуха, со целосно име Викторија Игоревна Заверуха.  Британскиот „Дејли Мејл“, за неа во 2015 година објави дека  е неонацистка, како и дека била уапсена во врска со смрт на двајца…