Browsing Tag

водовод Тетово

Изградбата на новиот водовод во Тетово ќе заврши пред 15 декември

Гледаме дека се интензивирани работите и се очекува овој проект да се заврши, начелно, пред договорениот рок. А, договорениот рок е 15 декември (2015 година). Обралозжение: Ова ветување го даде министерот за животна средина и…