Browsing Tag

Врховен суд на САД

Кенеди никогаш не докажал на Врховниот суд дека задолжителната вакцинација треба да се укине

Врховниот суд на САД никогаш не одлучил за укинување на задолжителната вакцинација. На веб -страницата на највисоката северноамериканска судска институција која ги објавува сите казни, нема одлука за поништување на задолжителната…