Browsing Tag

Втор извештај на СЈО

Втор извештај на СЈО – 4 нови истраги и две обвиненија

Вториот редовен шестмесечен извештај е поднесен во законски утврдениот рок и е карактеристичен по две работи – присуство на Јанева во Собранието и пред Советот на Обвинители, како и нападите врз интегритетот на СЈО и личниот од страна на…