Browsing Tag

За Заедничка Македонија

Иванов гледа генерализација каде што ја нема

Претседателот Иванов во вечерните часови на 28.11.2017 ѝ се обрати на јавноста во врска со настаните од почетокот на денот, прииведувањето на неколку десетини осомничени лица за настаните од 27.04.2017 година во Собранието на Република…