Browsing Tag

Загреб 2020

24 Часа.хр преувеличува разочарување кај Македонците поради отсуството на датум за преговори на…

Хрватскиот портал „24 часа“ (24sata.hr) излезе со текст по усвојувањето на Загребската Декларација на Самитот на ЕУ, чиј наслов е, де факто, дезинформација – „Македонците разочарани, не добија датум за почеток на преговорите“…