Browsing Tag

Жарко Караџовски

Доктор Жарко Караџовски не е на платниот список на Рокфелер

Во постот што го рецензираме искористена е техника за манипулација која се вика дискредитација на личноста, односно ад хоминем атак, каде што всушност, се доведува во врска вакцинацијата против кобид-19 со „Рокфелер“ фондацијата, како…