Browsing Tag

Жечезничка станица Скопје

Реновирана е Железничката станица во Скопје

Во рамките на овој проект ќе се рехабилитира железничката станица во Скопје согласно најдобрите искуства на Европската Унија, вклучувајќи и подобрување на пристапноста на патниците, имајќи ги предвид и патниците со посебни…