Browsing Tag

жена

Конфетите фрлени врз Марио Драги се од пред 7 години, немаат врска со актуелните цени на гасот во…

Видеоснимката што се споделува во постот е од 2015 година, период кога Марио Драги беше претседател на Европската централна банка (ЕЦБ). Тој на чело на оваа институција беше од 2011-2019 година. Како што пренел Гардијан на 15.04.2015…

Жртва на руските напади врз Украина, лажно обвинета дека е ,,уметница од трансатлантскиот…

не е вистина тврдењето во постот што го рецензираме дека насловната страница на „Де Морген“ е лажна. Не е точно дека станува збор за лажна вест, лажна фотографија и лажни ,„уметници“ од трансатлантскиот печат. Станува збор за реални…

Повредената жена во сообраќајката на автопатот Велес-Скопје не се бори за живот

Објава на Фејсбук преку насловот на текстот: „Лоши вести во Маkедонија: Синот починал на лице место а неговата мајkа се бори за живот“, дезинформира дека во сообраќајка на автопатот Велес-Скопје е тешко повредена возрасна жена. Овој дел од…