Browsing Tag

знаменитости

Проектот “Културни информативни зони” спроведен само на хартија

Целта на овој проект е воспоставување на информативни зони со кои преку информатичко комуникациските технологии ќе се презентира и промовира богатото културното наследство на Република Македонија. Инфо таблите ќе бидат поставени пред…