Browsing Tag

Зорица Апостолска биографија

Зорица Апостолска

Министерка без ресор во Владата на РМ предводена од Зоран Заев од 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ -Во нејзината официјална биографија доставена до Собранието на РМ при изборот на Влада не е наведено кога и каде е родена Зорица…