Browsing Tag

Звоначка Бања

„Си Ен Ен“ не објавил слика од Звоначка Бања, претставувајќи ја како украински бомбардиран хотел

Твитот што се споделува во постот што го рецензираме не е на „Си Ен Ен“, туку е монтажа. Мајк Мајконски - авторот на твитот е познат на социјалните мржи по објавување на сатирични фотографии, мимови и снимки и други хумористични содржини.…