Засега нема да се гради автопат Струга-Tребеништа

  Ветување: Изградба на нов автопат Требеништа Струга, 7 км, Буџет: 45 милион евра, ЕБОР [Изборна програма на ДУИ за парламентарните избори 2016, датум: ноември 2016 ] OБРАЗЛОЖЕНИЕ: Во изборната програма на Демократската унија за интеграција, во делот, „Транспорт” е…