Browsing Tag

буџет на Тетово

АНАЛИЗА: Како се трошел и собирал буџетот на општина Тетово?

Во првото економско полугодие општина Тетово од основен буџет потрошила скоро 30.000 евра повеќе отколку  што собрала по основ на приходи  во истиот анализиран период. Планираниот буџет на годишно ниво е 17.1 милион евра, а биле…