Browsing Tag

еколошка свест

Не е формирана „Еко-канцеларија за подигнување на еколошка свест на компаниите“

Со проектот ќе се иницира формирање на Еко-канцеларија во функција на подигање на еколошката свест кај вработените во компаниите. Со тоа ќе се поттикне штедење на материјали потребни за канцелариско работење, заштеда на електрична…