Browsing Tag

Хиподром – Инџиково

Изграден пешачкиот мост меѓу Хиподром и Инџиково

Изградба на пешачки мост над булеварот „Александар Македонски“ за поврзување на населбата Хиподром со населбата „Методија Андонов – Ченто“, во соработка со Општина Гази Баба. (Рок: 2013-2015 година) ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Ова е исполнето  …