Browsing Tag

Интервју Шилегов

ШИЛЕГОВ: Ќе го решавам проблемот со воздухот и ќе ги изградам тунелите под Кале!

Петре Шилегов, градоначалникот на Скопје од ноември 2017 година, е оптимист дека сите капитални проекти што ги најави во предизборната кампања ќе ги реализира и ќе успее да ги реши или барем во добар дел да ги отстрани најголемите проблеми…