Browsing Tag

интервју за Виенер цајтунг

Иванов отпосле го вметнува рокот за мнозинство како услов за мандат

Ниту во својата изјава, ниту во изјавата на Заев, ниту во изјавите на другите лидери, ниту, пак, по медиумите, може да се види или да се потврди податокот дека Иванов им рекол на партиите дека имаат рок од 10 дена да го известат дали…