Browsing Tag

координација во Собрание

Контраспин: За ВМРО-ДПМНЕ локалните се алатка за нови општи избори   

Премногу аргументи укажуваат дека токму ВМРО-ДПМНЕ сака да ги злоупотреби на некој начин локалните избори и преку нив да издејствува вонредни парламентарни. Оттука, тврдењата дека СДСМ калкулира со локалните се спин