Browsing Tag

манастирски туризам

Проектот за развој на манастирски туризам сè уште во најава

Проект: Развој на манастирски туризам. Ќе ја прошириме туристичката понуда во делот на верскиот и манастирскиот туризам, на тој начин што во соработка со МПЦ ќе се евидентираат и поврзат манастирите кои нудат услуги за сместување.…