Browsing Tag

мандат пратеници

Со распуштањето на парламентот не престанува мандатот на пратениците

Универзитетската професорката  Тања Каракамишева – Јовановска, во изјава за ТВ Нова, која ја пренесоа повеќе медиуми (07.04.2016), рече:  Стапи на сила одлуката на самораспуштање на Собранието на Р.М. Што значи од денес…