Browsing Tag

народот нема да прости

ВМРО-ДПМНЕ не го претставува целиот „народ“

Груевски, сè додека не стане премиер или претседател на држава, може да зборува само во името на оние гласови што ги доби на изборите, а тоа се 38,1 отсто од оние што излегле да гласаат, односно од 66,8 отсто од запишаните избирачи