Browsing Tag

скејт-парк

Изграден е нов скејт-парк на кејот на Вардар

Со изградба на скејт-парк на територијата на град Скопје ќе се реализира дамнешната желба на многу љубители на овие нови спортови, кои се во сè поголема експанзија во светот, како по масовноста така и по атрактивноста.…