Browsing Tag

цивилен сектор

Иванов изнесе куп невистини за цивилниот сектор

Кога одредена граѓанска организација се занимава со владеење на правото на пример, или со проблемите на болните од дијабетес, нормално е дека ги разгледува и законите и институциите што ги применуваат и нормално да препорачуваат, бараат,…